Ajankohtaista

Tekoälypäivä 15.11. Tule valjastamaan tekoäly käyttöösi

13.09.2023

Miten tekoälyä voi hyödyntää luovassa työssä? Onko ChatGPT vielä korkkaamatta tai haluatko lisää tehoja sen käyttöön? Älä hallusinoi, vaan tartu tekoälyä algoritmeista! 

KOURAn ja Ylen Journalismin akatemian yhteisessä tekoälypäivässä pääset tutustumaan tekoälyyn niin ajattelun kuin käytännön tasolla. Tekoälypäivä järjestetään keskiviikkona 15.11. Ylen naapurissa, Pasilan Visiossa, Televisiokatu 4.

Päivän aikana näet, miten tekoälyllä luodaan taidetta, kuulet miten tietotyöläinen voi hyödyntää tekoälyä työssään ja saat ylipäätään käsityksen siitä, mitä luova tekoäly on ja millaisia eettisiä kysymyksiä sen ympärillä pyörii. Voit osallistua halutessasi työpajoihin, joissa kokeillaan tekoälyn hyödyntämistä ja tutustua projekteihin, joissa tekoälyllä on ollut algoritminsa pelissä.

Voit pyhittää tilaisuudelle koko päivän tai vain piipahtaa katsomassa mistä puhutaan. Ilmoittautuneille jaetaan myös linkki, jonka kautta tapahtuman puheenvuoroja voi seurata etänä.

ILMOITTAUDU TEKOÄLYPÄIVÄÄN

Tilaisuus on avoin kaikille yleläisille ja KOURAn jäsenille. Päivän ohjelma ja esiintyjät julkaistaan syksyn aikana. Pysy kuulolla!

Heräsikö kysymyksiä? Laita viestiä akatemia@yle.fi